81 741 11 11
Pn-Pt: 8:00-16:00
Strona główna1 » Opinie o sklepie
Szukaj po modelu


Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 05-02-2020
Jako stała Klientka nigdy jeszcze się nie zawiodłam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sławek
  • Data napisania recenzji: 18-01-2020
Bardzo pozytywnie.Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 05-01-2020
jest OK !!! polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stefan
  • Data napisania recenzji: 29-12-2019
Naprawdę jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Poleam wszystkim zakupy tutaj.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: karol
  • Data napisania recenzji: 10-12-2019
Transakcja przebiega bardzo szybko i sprawnie, a to duży plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 28-11-2019
Wszystko ok polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 13-11-2019
Kontakt ze sprzedającymi bardzo dobry,świetny asortyment,konkurencyjne ceny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: witold
  • Data napisania recenzji: 11-11-2019
Jestem zadowolony z zakupów w waszym sklepie. Zawsze macie towar jaki akurat potrzebuję. Ceny nie są wygórowane. Towar przychodzi expresowo co bardzo cenie. Dziękuję i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 31-10-2019
Wszystko Ok zgodnie z opisem. Szybka dostawa zamówionych części. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 02-10-2019
POLECAM.SZYBKO i RZECZOWO ODPOWIADAJĄ
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 18-09-2019
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 05-09-2019
Produkt zgodny z opisem ale chwile musiałem czekać na wysyłkę, ale wszystko sie zgadza. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olek
  • Data napisania recenzji: 24-08-2019
Nie ma problemu z wysyłką, towarem, komunikacją. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 12-08-2019
Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk Pol
  • Data napisania recenzji: 09-08-2019
Nie pierwszy raz zamawiam w tym sklepie i mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z zakupów tutaj. Mogli by mieć niższe ceny, ale za to części jakościowo dobre. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jacek
  • Data napisania recenzji: 29-07-2019
Transakcja udana.Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucek
  • Data napisania recenzji: 22-07-2019
Solidny sklep, polecam gorąco
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucek
  • Data napisania recenzji: 22-07-2019
Solidny sklep, polecam gorąco
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartek K
  • Data napisania recenzji: 13-07-2019
Kupując tutaj mam pewność, że części będą pasowały do mojego ciągnika. Polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 27-06-2019
Widać, że zależy im na kliencie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 12-06-2019
Jest ok polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 03-06-2019
Jak mam wydać swoje pieniądze na części do mojego ciągnika to tylko tutaj! Dobre ceny i dobra jakość części. Fachowa obsługa. Potrafią znaleźć części które ciężko samemu znaleźć w internecie. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotrek
  • Data napisania recenzji: 24-05-2019
W pełni profesjonalny sklep jak i obsługa polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert
  • Data napisania recenzji: 17-05-2019
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupów w tym sklepie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mich
  • Data napisania recenzji: 04-05-2019
super sklep towar zamowiony i dostarczony zgodnie z opisem polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 27-04-2019
Wszystko ok tylko ceny mogli by mieć troszke nizsze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Antek
  • Data napisania recenzji: 13-04-2019
Po zmianie wyglądu strony zakupy tutaj to jeszcze większa przyjemność!! Teraz mogę sobie wejść w mojego 3060 i bez problemu dobrać do niego części. Polecaaaam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sławek
  • Data napisania recenzji: 29-03-2019
Wszystko na 5!! Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 13-03-2019
Naprawdę bardzo szybka wysyłka. Dwa dni i towar u mnie. Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: pawel m
  • Data napisania recenzji: 01-03-2019
zakupy pomimo ,że niewielkiej wartości to sprawne i miłe. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: robert
  • Data napisania recenzji: 22-02-2019
Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: krzysiek
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Długo próbowałem się do nich dodzwonić, żeby zapytać o produkt z ich strony, ale kiedy się już dodzwoniłem wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kinga
  • Data napisania recenzji: 18-01-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupu części w tym sklepie. Czas realizacji ok, części zgodne z opisem. Mogę polecić ten sklep : )
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław Z
  • Data napisania recenzji: 02-01-2019
Szybko ,tanio i solidnie ,duży wybór polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: waldemar
  • Data napisania recenzji: 29-12-2018
moge polecic ten sklep wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 18-12-2018
Święta się zbliżają to dorzucają fajne gratisy do paczek :D Miły gest z ich strony. Części również zgodne z opisem w fajnej cenie. Polecam serdecznie ten sklep. Pewnie nie raz zrobię tu jeszcze zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jakub
  • Data napisania recenzji: 29-11-2018
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Naprawde super !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PAWEŁ M
  • Data napisania recenzji: 12-11-2018
PEŁEN PROFESJONALIZM W 100%. POLECAM ZDECYDOWANIE I POZDRAWIAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: andrzej
  • Data napisania recenzji: 27-10-2018
POLECAM TEN SKLEP !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: daniel w
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Jakość zamówionej przeze mnie części nie była za dobra. Ale w tej cenie nie mogłem się spodziewać jakiś fajerwerkow. Mogę polecić ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: lukasz
  • Data napisania recenzji: 26-09-2018
Wszystko ok. Przesyłka dotarła na drugi dzień.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 13-09-2018
Jeżeli zależy Ci na fachowym doborze części do swojego ciągnika to szczerze mogę polecić ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 27-08-2018
Ceny troche wysokie ale moge polecic.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 12-08-2018
Zakupy jak najbardziej udane :) Bardzo dobra cena i jakość części. Mogę polecić ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 19-07-2018
sklep godny polecenia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: daniel michalski
  • Data napisania recenzji: 14-07-2018
Super, ze dorzucili mi czapke do moich części. Polecam ten sklep!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anka
  • Data napisania recenzji: 03-07-2018
Wszystko ok. Mogę polecić ten sklep :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nikoś
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Towar zgodny z opisem. Jak najbardzije polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: michal
  • Data napisania recenzji: 16-06-2018
tak tak tak ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Władek
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Troche cczekalem na towar ale warto bylo. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie